Numeroloji

Sayıları ve matematiksel ilişkileri kullanarak insanların kişilik özelliklerini, davranışlarını ve kaderlerini analiz eder. Bu, her bir sayının belirli bir enerji frekansı temsil eder.

Numerolojinin kökenleri ve tarihçesi çok eski çağlara dayanmaktadır. İlk olarak antik Mısır, Yunan ve Hint kültürlerinde ortaya çıktığı bilinmektedir. Hindistan’ın köklü bilim ve felsefesi olan Vedik geleneğinde kullanılan numeroloji, zamanla diğer kültürlere yayılmış ve farklı şekillerde gelişmiştir.

Numerolojide, her harf ve sayı bir enerji frekansını temsil eder. Bu nedenle doğum tarihiniz, isim ve soyadınız gibi kişisel bilgilerinizi kullanarak numerolojik bir analiz yapılabilir. Genellikle kullanılan yöntem, doğum tarihinizin sayısal değerini toplamak ve ardından harflerin sayısal değerlerini kullanarak isimlerinizi ve kelimelerinizi analiz etmektir.

Numerolojik analiz, bir kişinin kişilik özelliklerini, yeteneklerini, zayıf yönlerini ve olası gelecekteki eğilimlerini anlamayı hedefler. Örneğin, belirli sayı kombinasyonlarına veya desenlere sahip insanların daha yaratıcı, analitik veya duygusal olabileceği bilinir. Numeroloji ayrıca, bir kişinin uyumlu ilişkileri, kariyer seçimleri ve genel yaşam yolları hakkında da fikir vererek hayata daha emin adımlar atar.

 Numeroloji, bir rehberlik ve kişisel farkındalık aracı olarak kullanılmalıdır

Numeroloji hakkında daha fazla bilgi almak ve analiz yapmak için bir uzmana danışmanız önerilir. Uzman numerologlar, daha karmaşık analizler yapabilir ve kişisel numeroloji profilinizi oluşturabilir.

Bu sayede

  • Başarılı olacağınız meslek dalı
  • karakter özelliklerini belirlenerek, sosyal ve iş hayatında daha ön planda olursunuz artılarinizi  ve eksiklerinizi  öğrendikten sonra
  • kader sayınız ve yaşam yolunuz belirlenir.

Tüm bu soruların cevaplarını merak ediyorsan. Online randevu alarak istediğin saatte bakim yaptırabilirsiniz.